CRÒNICA DE LA TEMPORADA 2013 (Per Juanfran)


no acostumo a fer croniques de cada cursa o experiencia esportiva que faig.(no soc bloguero)
però intentare resumir la meva temporada trailrunnera 2013
Aquest any vaig pendre una decisio salomonica: no pots competir en distancies curtes i llargues alhora i fer-ho be amb totes dues.
Així doncs la meva decisio va ser apostar per les distancies Ultra,on crec que em começo a trobar cada vegada millor (serà la edat)
Tambe, i per primera vegada en la meva vida esportiva,em vaig fer amb els serveis d’un entrenador esportiu personal.
Una vegada tot dins l’olla,els resultats crec que an estat prou satisfactoris_:
-UTMCD: dia 4 d’abril,92kms per davant.Ens cau una nevada del tres pels cingles de la Mussara.Era la primera competi de l’any i tot així em planto a Prades en 12h10’,14e de la gral. i 4rt de la categoria Vet.
-Caminada Riudoms-La Mola: 28 d’Abril,52kms: sortim amb pluja i acabem amb pluja,i pel mig un altre nevada pujant el coll roig.S’anulan els ultims 2kms de pujada a la mola,per motius de seguretat.Al final 4h 41’ acabant en 1a. posició absoluta.
-Marxa dels Dips: 63kms amb 7000mts desnivell acumulat.Aqui defenia la 1a. posició aconseguida al 2012.Despres de una dura batalla amb companys de molt nivell i una descomposicio intestinal,vaig acabar-la en 8h05’ (20’ menys que l’any anterior) en tercera posicio absoluta compartida amb el Arturo Neriz(Trail Tarraco)
-Ronda dels Cims (Andorra),Copa del Mon UltraSeries,19,20,21 de juny: era el objectiu ppal. 170kms i 26000mts desnivell acumulat.Despres de 36h,150kms i anan en 25na. posició,prenc la decisio d’abandonar,doncs ja portaba una afeccio respiratoria agafada a la nit,a 2000m que em va anar apagant la flama poc a poc.Va ser la millor decisio vist el resultat final de tremporada
-UTSM,19 Octubre,100kms i 8000mts desnivell acumulat: despres de una bona recuperacio,unes vacançes reparadores i una bona cursa a la Vandekames(27kms,3000mts des. acumulat),em plantaba a Cornudella amb els deures fets i el company d’equip tambe en molt bones condicions de competir per equips.
El resultat,inmillorable: guanyem la cursa,tant en cat. absoluta com per equips,en 12h33’,baixant el meu temps 37’ mes respecta a l’any anterior.
Ara toca descansar,recuperar el cos i la ment i properament planificar la temporada 2014.
Trobareu fotografies a:
Salut,cames i kilometres de diversió.